Siis metsämansikoita

Mikä maku ja se tuoksu, aivan ihanaa!!! Muutamia mustikoitakin jo aurinkoiselta mökkitontin rinteiltä löytyi, siis sitä suomalaista superruokaa .

Aurinkoa ja lämmintä on nyt muutamana päivänä riittänyt. Maanantaina oli vielä pilvistä ja silloin käväisin Kaavilla katsastamassa muotiliike Kesosen alennusrekit. Mukavan näköisiä vaatteita, mutta mukaan ei kuitenkaan tällä kertaa tarttunut mitään. Liike tilaa aina muutamia kappaleita kutakin vaatetta, joten kivoimmista on sitten jo sopivat koot hävinneet. Samalla tapasin ystäväni, jonka kanssa olemme käyneet kansa- ja keskikoulua. Hän oli käymässä vanhempiensa luona, joten tuli samalla vaihdettua kuulumiset. Tosin tapaamme vielä uudelleen muutaman viikon kuluttua.

Tiistaina kävin veljentyttäreni kanssa Valtimolla ystäväperheen luona, he olivat myös mökkeilemässä. Tosin perheen tyttäret jo kaipailivat takaisin Helsinkiin. .. Päivä meni nopeasti,sää alkoi lämmetä ja tytöt kävivät  uimassa ja pelailivat erinäisiä pelejä. Tullessa olimme vähällä joutua todistamaan ojaanajoa, kun edessä ajava auto ajautui ensin oikealle puolelle pientareelle ja lähes ojaan, sitten kuski teki liian suuren korjausliikkeen ja auto ajautui vasemmalle puolelle pientareelle, josta taas korjausliikkeellä oikean puolen pientareelle ja bussipysäkille, johon se sitten jäikin seisomaan. Onneksi turvaväli oli riittävä eikä ketään tullut vastaan.

Tänään on kolmen kuukauden virkavapaan viimeinen päivä ja huomenna alkaa kesäloma. Tosi äkkiä aika on mennyt...