Tai siis vaihdatettu; renkaat on säilössä rengasliikkeessä, tässäpä palvelu, josta mielelläni maksan.Tosin kerran joitakin vuosia sitten eri rengasliikkeessä renkaani jotenkin mystisesti hävisivät... Viime syksynä keskustelimme liikkeen omistajan kanssa, josko tänä keväänä renkaat pitäisi uusia, mutta nyt pojat olivat sitä mieltä, että kyllä noilla nykyisillä yhden kesän ajaa. No kyllähän se mulle sopii.

Tänä aamuna kävin pitkästä, pitkästä aikaa juoksulenkillä, tai no ehkä se enemmänkin oli rauhallista hölkkää, mutta josko kunnon kohottaminen tästä pikkuhiljaa alkaa. Ja mikäs on hölkkäillessä, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Tosin varsinainen kuntopolku on vielä lumen peitossa eikä latujen pohjilla oikein huvita juosta.

Tänään näin myös kevään ensimmäiset leskenlehdet

Kyllähän niitä varmaan on täällä jo näkynytkin, mutta nämä on mun ekat, kun mukaan ei lasketa eilen mökiltä tullessani auton ikkunasta Lahden motarilla nähtyjä. Krookuksetkin näyttää kauniisti jo joissakin pihoissa kukkivan. Ostin itsekin ruukkunarsisseja ja ajattelin istuttaa ne syksyllä ruukkuun, josko ne saisi ensi keväänä kukkimaan. Takapihalle ei kannattane niitä istuttaa, koska jos tulevat talvet ovat yhtä lumisia kuin nämä kaksi kulunutta, niin ne pääsevät kukkimaan vasta loppukeväästä.

Tarkoituksenani on mennä katsomaan Ateneumin näyttely Arjen sankarit. Viime viikolla vaakakupissa olivat Ateneum ja elokuvat ja silloin Kuninkaan puhe voitti. Tänään olin jo Ateneumin kahvilassa eli aika lähellä, josko vaikka ensi viikolla pääsisin näyttelyyn asti. Tapasin työkaverini kahvilassa ja vaihdoimme kuulumiset viinilasin ääressä. Hassua kun tuntuu, että olisi ollut jo pitempäänkin poissa töistä, vaikka aikaa on kulunut vasta pari viikkoa.

Nyt olisi muuten eräälle pikkutytölle barbeja tarjolla, tosin kengät on jonnekin matkan varrella hävinneet ja hiuksetkin ehkä olisivat vähän kampaajan tarpeessa, mutta jospa ne kelpaisivat.