Nyt ollaan taas takaisin mökillä ja onpa ulkona aika vilpoinen lännenpuoleinen tuuli. Mutta takassa palaa tuli ja sauna lämpiää .

Tiistai meni pääosin lueskellessa, toisin leikkasin takapihalta nurmen (tai siis sen, mikä siellä nyt hieman läikikkäästi kasvaa) ja revin takapihan sivustoilla olevien pensasaitojen alta voikukat. Nyt kun sammal on pääosin hävinnyt, niin murkutkin  näyttävät muuttaneen pois tai en ainakaan niitä nyt ole samalla tavalla pihalla nähnyt kuin viime kesänä.  Jossakin vaiheessa kuului katolla joku kävelevän ja sitten isännöitsijältä tulikin sähköpostia talven vaurioiden kartoittamisesta ja korjaamisesta. Irronneiden lumiesteiden jälkien paikkaaminen ja uusien asentaminen on tarkoitus tehdä asap.

Keskiviikkona imuroin ja pyyhin lattiat; voisi tuo koiran karvanlähtö jo pikkuhiljaa loppua...Vaan vielä tuota näyttää riittävän ja nyt on vasta lähtenyt pohjakarva eli pitempi päällyskarva odottaa vielä vuoroaan. Illalla ystäväni ja minä seikkailimme vierailla vesillä kapteeni Jack Sparrow'n kanssa. Emme tietenkään varanneet lippuja etukäteen, joten sitten istua napotettiin eka rivissä. Täytyy myöntää, ettei se ihan paras paikka ole, mutta oltiin ainakin riittävän lähellä, vähän liiankin lähellä. Elokuva sinällään oli ihan ok, ei nyt mikään huikea taide-elämys, mutta ei ihan huonoimmasta päästäkään.