Tänä aamuna olikin jo vähän viileämpää, kun läksin koiran kanssa ulos. Aikaisemmin viikolla lupailtiin sadetta ja saisi kyllä vähän sataakin. Kielot muuten pukkaavat kovasti lehteä ja kukkavartta ja kukkivat kohta.

Keskiviikkona kävin fillaroimassa Keravalla päin ja ajoin mm. Keravan ratsastuskoulun ohi (täytyykin kartasta laskeskella, paljonko tuli kilometrejä). Kyllä hevoset on tosi kauniita ja komeita eläimiä. Olen joskus viisitoistavuotiaana ratsastanut, kävin jopa jollakin ratsastusleirillä, mutta siihen se silloin jäi. Ja nyt hevoset tuntuvat niin isoille ja arvaamattomille, joten ratsastus on jäänyt muutamaan issikkaratsastukseen.

Ystäväni tuli vuodeksi tehtäväkiertoon Helsinkiin ja keskiviikkoiltana kävimme Ikeassa etsiskelemässä kaikenlaista tavaraa. Tällä kertaa Ikeassa oli ihan rauhallista, ei mitään suurta ryysistä niinkuin joskus on ollut. Tosin en edelleenkään suunnattomasti rakasta ko liikkeessä vierailuja, pari kertaa vuodessa on rittävästi.

Torstaina kävin luovuttamassa työkaverini kanssa verta, käykää hyvät ihmiset luovuttamassa, varastot on taas tosi alhaalla. Illalla olin menossa katsomaan ystäväni tyttären jalkapallopeliä, ja luovutuksen ja matsin väliin jäi aikaa luuhata kaupungilla. Tosin kävin etsimässä/katsastamassa sopivia jääkaappeja mökille, kaasujääkaappi ei pääsiäisenä sitten kuitenkaan lähtenyt pelittämään. Ja sopivia kanditaatteja löytyikin, käyn ensi viikolla Kuopiossa ostamassa sopivan. Huomenna on taloyhtiön pihatalkoot ja lähden sen jälkeen ajelemaan mökille, sääkin sopivasti viilenee . Mutta josko saisi ahvenia katiskalla ja kävin hakemassa kirjastosta pari englanninkielistä pokkaria. Itseasiassa täytyykin tänään muistaa käydä ostamassa mökin saunan kiukaaseen uudet kivet.

Jalkapallopelissä tuli tasapeli 2-2, ystäväni tytär antoi maaliin johtavan syötön, hyvä!!! Innolla tytöt spurttailivat pallon perässä pölyisellä hiekkakentällä. Ja oli siellä muutama ihan hyvännäköinen isäkin paikalla katsomassa pelejä, siinä oli syy, miksi kentältä poislähtiessä ajoin vahingossa vähän vastoin liikennesääntöjä...

 Kuten olette huomanneet, nämä kirjoitukset sisältävät pientä tuotemainontaa aina silloin tällöin, tosin tahattomasti ja ilman sponssirahaa .