... ilmeisesti. Ainakin päätellen uutisten pääuutisaiheista. Itse en valitettavasti skoolannut heidän kunniakseen, vaan olin tuhoamassa eilen leikkaamani norjanangervoaidan oksia oksasilppurilla, neljä tuntia. Sen lisäksi käänsin hieman pihalla aitojen vieressä olevaa maata, sotkin Kekkilän multaa siihen ja kylvin sitten valkoapilan siemeniä, toivottavasti huomenna sataisi edes vähän (ja toivottavasti siis valkoapilat itäisi). Lisäksi muutama lenkki koiran kanssa, joten ainakin riittävästi on tullut oltua ulkona. Piha näyttää nyt tälle

Kartiovalkokuusi on aika pulska ja hyvinvoiva, tosin kun sen oksia raottaa, niin sisältä se on ihan kuivaa havua ja neulasta. Eikä tuo ruohikkokaan vielä mitenkään loista, mutta katsotaan nyt, mitä sammalsyöppö saa aikaan.

Kuvittelin eilen, että aidan leikkaaminen tapahtuu ihan suitsait oksasaksilla, mutta piti siinä käyttää sahaakin eikä se niin äkkiä mennytkään. Mutta nyt on aita leikattu ja jään mielenkiinnolla odottamaan, kuinka uudet oksat alkavat nousta. Hieman näyttää aitatolpat olevan vinossa, täytyy huomenissa oikaista ne. Tarkoituksena on ottaa aita sitten pois, kun pensaat ovat riittävästi kasvaneet.

Eilen iltapäivällä oli kollegan ja esimiehen läksijäiset; he siirtyivät toisiin tehtäviin, toinen saman työnantajan palveluksessa, toinen vaihtoi vähän työnantajaakin jostakin kumman syystä. Ensin kilisteltiin puheiden ohessa skumpalla ja juotiin kakkukahvit, sit mentiin pelaamaan biljadia ja sen jälkeen syömään. Kiitos järjestäjille, iltapäivä/ilta sujui leppoisasti. Ja edelleen onnea molemmille uusiin haasteisiin. Koira oli iltapäivän ja illan hellässä hoidossa ja jostakin syystä sitten yöllä ei nukuttukaan, vaan se vaelteli levottomana huoneesta toiseen (tässä suuressa kaksiossani se onkin tosi vaativaa). Joten itsekin nukuin aika pätkissä. Joskus neljän aikaan meni sitten hermo ja läksimme ulos ja kun tulimme takaisin, koira meni suoraan ruokakupille oikein anovana. Eli ainakaan ruuansulatuksessa ei pitäisi olla mitään ongelmia. Ja nyt se vetää sikeitä makuuhuoneessa eikä haittaa ollenkaan, vaikka täällä keksipaketti rapisee, kai sitäkin sitten viime yön valvominen vielä väsyttää.