Ei sitten paistanut aurinko. Mutta tulipa ikkunat pestyä; kyllä talven aikana kummasti kertyy laseihin ja verhoihin pölyä, mistä ihmeestä sitä tulee??? Ulkopuoliset lasit ovat vielä pesemättä, mutta ne pestään sitten, kun puutarhakalusteet ja terassi laitetaan kesäkuntoon eli toivottavasti pääsiäinen-vappu -akselilla. Ihmettelin jollekulle sitä, miten väsynyt koira on aina loppuiltapäivästä, mutta sehän johtuukin siitä, kun minua pitää nyt vahtia koko ajan. Hyvä, ettei nytkin tullut näyttämään, että kuule, tuonne kohti lasiruutuun jäi viiru.

Uunissa muuten hautui hirvenliha-sipuli-lanttu-juuriselleri -pata (oi, mikä tuoksu!). Arvatkaa, voittaako työpaikan ruokailutarjonnan?

Seurasin kolmosen vaalikeskustelua, kylläpä puhuttiin ja huudettiin päällekkäin. Kuka voitti, en osaa sanoa, toivottavasti itsekukin löytää sopivan ehdokkaan. Se, mikä itseäni hlökohtaisesti ihmetyttää, on nämä "kriisinhallintatyöt". Tänään ainakin Novalla kovasti hehkutettiin sitä, kun "Pohjanmaa pääsi tositoimiin ja ampui ihan tykilläkin". Ja sitten ollaan niin onnettomia, kun Suomi ei ole mukana Libyassa. Miksi nyt halutaan olla mukana näissä kaikissa (ai niin, onhan se Ruotsikin Libyassa; aina hävitään jääkiekkomatsit niille ja nyt niitten piti päästä tuonnekin ennen meitä). Kukaan ei ole vielä puhunut lähtemisestä Norsunluurannikolle, mutta kai siitäkin ennätetään vielä spekuloida.