Jostakin syystä mobiililaajakaista päätti yksipuolisesti lopettaa yhteistyön lauantaina, mutta onneksi atk-tukihenkilöni Eeron avulla sain sen pelittämään, kiitos Eero! Mutta tulipa huomattua se, kuinka tärkeää onkaan päästä nettiin lukemaan uutiset jne.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä unet jäi aika vähille, kun koira vaelteli levottomana alakerassa, omalle paikalle, sieltä lattialle ja matolle nukkumaan ja taas omalle paikalle. Tosin huomasin vielä puoli kahden aikaan naapurimökissäkin valoa; veljeni tuli alkuyösyä mökilleen ja toi veneen mukanaan Etelä-Suomesta. Lauantain sitten koira pyöritteli päätään ja seisoi pää vinossa eli joku meni korvaan, vaikka ei siellä mitään näyttänyt olevan. Toivottavasti siellä ei ole punkki, joka olisi mennyt vähän syvemmälle näkymättömiin, tosin punkkiaine laitettiin niskaan perjantaina. Vielä nytkin se välillä pyörittelee päätään, ajattelin odottaa huomiseen ja jos ei pyörittely lopu, niin sitten mennään elänlääkäriin. Lähden viikonlopulla käymään kotona ja koira jää tänne hoitoon, joten parempi olla kunnossa. Lauantaina on juhlat, kun ystäväni tytär saa lakin ja sunnuntaina menen toisen tyttären kanssa synttärilounaalla, täytyy vielä pohtia sopiva ravintola. Onnea kummallekin sankarille !

Lauantain kalasaalina lahnaverkoista kaksi lahnaa, lisäksi sumpussa oli odottamassa kaksi aikaisemmin pyydettyä lahnaa, jotka sitten isäni savusti. Nyt ei verkkoja olekaan järvessä, kun kalaa on taas ollut ihan riittämiin.

Eilen rakensin laudoista laatikon, johon ajattelin laittaa salaattia, retiisiä ja myös paprikat kasvamaan, kunhan vähän lämpenee.  Tänään sitten täytin laatikon mullalla ja laitoin siihen lehti- ja keräsalaatin siemenet. Retiisin siemenet on vielä kaupassa, toivottavasti niitä löytyy. Tänään on tullut sadekuuroja ja tuuli on aika kylmää, lämmintä 12 astetta . Tuntuu aika uskomattomalle, että huomenna olisi paljon lämpimämpää, parikymmentä astetta ja keskiviikkona helle... Mutta sauna lämpiää, taas .