Tänään oli todella kaunis sää, sopivan lämmin ja tyyni. Ja järven vesi on ihanan lämmintä . Kuvat puhukoot puolestaan.

Mökiltä laskeudutaan rantaan.

Laiturista vasemalla on pieni lahti ja kallio. Kallio on kaunis kesälläkin, mutta upea syksyllä, kun ruska värittää maiseman.

Laiturista oikealle avautuu järven selkä. Järvi on aika iso, mutta todella rauhallinen, vaikka mökkejä on sen rannoilla aika paljon.

Ihan oikealla pilkistää veljen laituri ja "aallonmurtaja".

Eilen käytin auton Kuopiossa huollossa, joten nyt on taas vuodeksi homma kunnossa. Tänään aamulla kävin isäni kanssa verkoilla, mutta ei antanut ahti antejaan. Iltapäivällä vanhempani olivat syömässä ja saunomassa luonani; grillattua broileria, uusia perunoita, silliä ja salaattia omasta penkistä, lisäksi vaniljakastiketta ja mökkitontilta poimittuja mustikoita ja metsämansikoita. Mustikat muuten kuivuvat kohta, jos ei pikkuhiljaa tule sadetta, sunnuntainen 5 mm:n sade ei oikein riittänyt.

Huomenna ystäväni tytär, tämän kevään ylioppilas tulee yökylään. Hän tulee viikonlopuksi Kuopioon Nekocon anime- ja magnatapahtumaan.

Ja juhannuksen alla tontille tuotu multakuorma odottaa levittämistä... Tosin on siitä jo osa levitetty, ja eikös sitä sanota, että hiljaa hyvä tulee .