Arvon naiset, kiitokset kovasti ikkunanpesutyötarjouksista; mikäs siinä lumien sulamista odotellessa, kun vaan hinnasta sovitaan .

Tänä aamuna kuulin täällä "sisämaassa" eka kerran tänä keväänä lokkien kirkuvan ja tiistaiaamuna kurjet huusivat. Ja tänään lakaisukoneenkuljettaja ystävällisesti lakaisi hiekat kaduilta eli fillarilla pääsee ajelemaan muutkin kun Ville (kunhan ensin toi sade vaan loppuisi...).  Kaipa kevään merkki on sekin, että Kulosaaren metroasemalla näytti miehet olevan töissä, eka kerta, kun siinä näen työmiehiä, tosin en enää siitä kovin paljon ajele metrolla ohi.

Kun olin ostanut synttärikortin (tulossa on, Tytti), pesettänyt auton ja ajelin puhtaalla autollani sateessa (aivan loistava ajoitus), niin mikäpäs sadepäivänä onkaan mukavampaa kun kierrellä rautakauppoja! Niissä on niin mielenkiintoisia tavaroita ja tarvikkeita ja sieltä saa kaikenlaisia ideoita. Nyt olin jopa niin kaukaa viisas, että jätin kukkaron autoon, ettei tule tehtyä ihmellisiä heräteostoja. Mutta kaikenlaisia ajatuksia taas heräsi, päällimmäisenä keittiön kaakeleiden saumat ja niiden maalaaminen.