Kävin aamulla juoksulenkillä lenkkipolulla, mutta vielä paikoin ladunpohjilla on jäätä ja osin luntakin, suuret kuuset polun varrella varjostavat ja suojaavat. Mutta kyllä linnut visertävät ja räkättävät ja kraakkuvat täysin rinnoin.

Tänään on leivottu sämpylöitä, pesty puutarhakalusto ja terassi, vähän levitetty takapihan lumia ja heitelty sinne kalkkia. Lumikasaa ei voinutkaan levitellä sulaneelle alueelle, koska pihalta löytyikin yllättäen krookuksia ja niitä näyttää olevan nousemassa lisää, toivottavasti väriskaala vähän laajenee tuosta valkoisesta. Valitettavasti myös voikukat näyttävät olevan nousemassa, joten round upille löytyy käyttöä...

Koira on jostakin syystä innostunut haukkumaan kuulemiaan ääniä, pystykorva kun on. Sitruunapannalle on siis nyt taas ollut käyttöä; onneton vaan pelkää pantaa niin kovasti, että kun se laitetaan pienen ajojahdin jälkeen kaulaan, niin sitten pitäisikin päästä syliin. Mutta ei kyllä muuten hauku, siis panta kaulassa, eri juttu sitten, kun panta otetaan pois .

Täällä pihalla on niin kiva olla, minä en nyt haluaisi tulla sisälle.