Ja sataa, ehkäpä apilani nyt alkavat kunnolla itää takapihalla, on nääs ollut vähän heikohkoa tuo itämispuoli. Voikukat sitä vastoin näyttävät voivan ihan hyvin, vaikka täällä on kuivaa ollutkin. Leikattu norjanangervo alkaa työntää uutta versoa, hienoa. Olen siis käymässä kotona, koska iltapäivällä on täällä silmälääkäri. Mutta takaisin mökille muutaman päivän kuluttua. 

Viikonloppulla olin Kokemäellä erään ystäväni mökillä, kiitos seurasta ja majoituksesta. Rauhallista ajanviettoa saunoen, syöden ja rupatellen. Koirallakin oli seuraa, mutta ei mitään hillittömiä leikkejä koirien välille syntynyt. Tosin ei ole koskaan syntynytkään; kävimme aina silloin tällöin yhdessä lenkeillä, kun asuin Helsingissä, eikä silloinkaan koirat mitenkään toisistaan välittäneet.

Kumpi on kumpi, that's the question. No mutta helpostihan nuo erottaa, ihan erillaiset päänmuodot.

Kokemäenjoki virtasi rauhallisena, on vähän isompi joki kuin mihin meikäläinen on tottunut (vrt. Välijoki...)

Mutta kyllä Porin tietä on puuduttava ajaa, tullessa ajoinkin Punkalaitumen ja Uuraisten kautta Lopelle, joten ajomatka oli miellyttävämpää myös maisemallisesti. Tosin Teuron kohdalla oli vielä soratietä lyhyt pätkä. Ja nyt tiedän, missä on mm. Läyläinen eli matkailu avartaa.