... ennen syksyä ;) Nimittäin miljoonakello, kuvassa punaiset kukat, valkoinen kukka aukeamassa ja taustalla violetin värinen. ja paljon siinä on nuppuja .

Perjantai-iltana lueskelin kirjaa parvella sängyssä ja kuinka ollakaan, käsivarrellani käveli hirvikärpänen. Ja toiseen törmäsin lauantaina, kun levitin mökin takana multaa. Ikävää, toivottavasti niitä ei nyt aivan hillittömästi tule vastaan.

Kummipoika vietti viikonloppua kuuden kaverinsa kanssa naapurimökillä viikonloppuna, miten tuollainen vähän alle parikymppisten porukka voikaan olla niin rauhallisesti? Pojat kävivät kalassa, saunoivat ja uivat, ei heidän mökillä oloaan paljon huomannutkaan (paitsi koira, joka aina silloin tällöin haukahteli naapurimökille päin). Lauantai-illan vietin kahden koulukaverini kanssa toisen uudessa kodissa, kiitokset tarjoiluista ja seurasta! Vuoden päästä taas tavataan.

Maanantaina pesin loput mökin matoista ja paksuimmat matot kuivuvat vanhempieni talon terassilla, katon alla. Nyt iltapäivällä rupesi nääs satamaan. Kävin tänään mustikassa ja sainkin nelisen litraa eli ekat mustikat on nyt pakkasessa. Metsässä oli kiva olla, kun hieman tuuli eikä hyttysiä ollut  ja vain muutama paarma pörräsi ympärillä eikä hirvikärpäsistä ollut tietoakaan. Huomenna uudelleen mustikkaan, vadelmat näyttävät myös punastuvan, mutta ainakin tässä mökkitontin vieressä olevat marjat ovat kovin pieniä.