Voipa tulla aika hankalat hallitusneuvottelut, mikäli näillä paikoilla mennään loppuun asti (nyt laskettu n. 40 % äänistä). Ja voipa tulla aika mielenkiintoiset seuraavat neljä vuotta, jos/kun persut ovat mukana hallituksessa. Mutta mistä löytyy persujen ministerit, eihän Soini voi monistua moneksi??? Ja miten Soini saa porukkansa pysymään yhteisenä, kun eihän se nytkään ole ihan kasassa. Kike Elomaakin olisi menossa läpi... "Töitä on tehty ja tulokset näkyy", eiköhän se työnteko ja lupausten lunastaminen nyt ala.

Viikonloppu muuten meni "maakuntamatkailussa". Lauantaina eräs ystäväni oli päiväkirurgisessa toimenpiteessä Jorvissa ja hän tarvitsi saattajan, joten kävin hakemassa hänet ja vein Lauttasaareen. Harvemmin tulee tuollapäin ajeltua, mutta onpahan nyt ajettu kehä II. Länsiväylällä näytti meri olevan sillan kohdalta jäätön, mutta muuten vielä eilen jäätä näytti riittävän. Tosin tänään paistoi ja tuuli, joten voi olla, että sulaa on jo enemmän. Sunnuntain "maakuntamatkailu" suuntautui fillarilla Keravalle, huomenna saattaa muutama  taka-alavartalon lihas olla hieman kipeänä. Hieman oli hankaluuksia löytää Saviolta eteenpäin pyörätietä, ilmeisesti se meni Savion aseman kohdalla tien toiselle puolelle, mutta kun ei ollut mitään opasteita . Tulipa sitten muutamia ylimääräisiä kilometrejä, mutta mikäpä oli ajellessa, kun aurinko paistoi.

Takapihalla vielä lunta riittää, naapurin pihalla ei tätä valkoista ainetta enää näy. Huomenna tarttee tarttua lapioon ja levitellä lumia, jotta sulaminen nopeutuisi. Ostin viime syksynä aitaverkkoa, mutta en sitä vielä asetellut paikoilleen. Koiran pitäisi pysyä omalla pihalla eikä mennä hätyyttelemään naapurin kissoja (vai oiskohan se kuitenkin toisin päin). Ongelmana on vaan aitatolppien löytäminen. Rajoilla on juuresta hieman harvat  pensasaidat, joten verkkoaidan ei tarvitse olla kovin korkea; hassua 60 cm:n aitaan on metrin tolppia laittaa. Mutta rautakaupoistahan aitatolppia löytyy, joten ei kun niitä kiertämään .