Kaskilahden Ristolla (+ Sarilla) ja minulla näyttää olevan yhteisiä intohimoja; tapasimme lauantaina puutarhamessuilla ja sunnuntaina Hyvinkäällä voimistelun Etelä-Suomen aluemestaruuskisoissa. Tai no, ehkäpä intohimo on vähän turhan voimakas ilmaisu, mutta Risto, meidän täytyy lopettaa nämä tapaamiset...

Messuille oli sitten päättänyt lähteä muutama muukin ihminen; kun puolenpäivän aikaan menin puutarhaosastoille, niin herre gud, pakko oli aikas äkkiä siirtyä mökkiosastoille, jossa olikin huomattavasti helpompi hengittää. Tarkoituksenani on rakentaa mökkitontille kota, jossa on sitten kiva grillailla ja muutenkin tehdä ruokaa ja juhannuskokoontumisissakaan ei sitten sade haittaa. Messuilla olikin mukava valikoima (vai lajitelma?) erinäisiä kotia, mutta täytynee tätä haavetta siirtää vielä vuodella eteenpäin. Palasin vielä myöhemmin uudelleen puutarhaosastoille, jolloin väki olikin jo hieman vähentynyt. Mukavan näköisiä kiveyksiä ja piha-/parveke-ehdotuksia, varsinkin itämainen piha oli rauhallisen oloinen.

Ja tässä tämä rauhallisen oloinen olio, tyynykin on silleen sopivasti niskan takana

Sunnuntaina ajoin Hyvinkäälle, kun lauantai-illan olin ensin google mapsista tutkinut, miten siellä ajetaan paikasta a paikkaan b. Isälläni oli siellä lauantaina maamieskoulun 60-vuotisluokkakokous ja äitikin oli mukana tapaamisessa. Sunnuntaina Hyvinkäällä voimistelun aluemestaruuskisoissa oli mukana veljeni tytären joukkue ja menimme katsomassa kisoja. Ja siellä siis Riston kanssa jälleen kohtasimme. Kyllä oli notkeita tyttöjä, spagaatitkin meni ihan tuosta vaan ja koreografiat oli tosi hienoja. Tosi hienosti pienimmätkin pysyivät rytmissä mukana ja mikä ryhti kaikilla olikaan! Valitettavasti emme pystyneet olemaan loppuun asti, vaan lähdimme veljeni tyttären esityksen jälkeen (hienosti meni!!!), koska tarkoituksena oli ajaa Kuopioon, tosin ensin piti hakea koira kotoa. Koira-parka, se ei mitenkään rakasta automatkoja, mutta onneksi äitini antoi vähän helpotusta ahdistukseen rapsuttamalla koko matkan .

Ja vielä kesäntulosta; perjantaina kuulin eka kerran peipposen laulavan, sunnuntaina Hyvinkään-Vantaa-Kuopio -reisulla joutsenet oli muuttomatkalla ja töyhtöhyypätkin ovat saapuneet. Kuulkaa, kyllä se kesä tulee kovaa vauhtia!!!