Juuri Novalla kerrottiin, että on vieläkin pikkusen jonoja Mikkelin ja Lahden kohdilla, mutta tällä kertaa ei tartte jonoissa ajella .

Laukkaneilikalle on käynyt vähän huonosti

Jänis p...le  on käynyt syömässä yöpalaa... Onneksi muut istutukset eivät ole kelvanneet

Jänis ei ole vielä löytänyt salaatteja ja retiisiä, ehkä koiran haju on mökin edessä niin voimakas, ettei se ole uskaltanut tulla ihan rappujen viereen aterioimaan.

Torstaina mökin pihalle tuotiin multakuorma, siinäpä sitä levittämistä taas riittääkin. Viime kesänä sähköjä vedettäessä pihaa jouduttiin kaivamaan ja silloin levitin soraa kaivukohtiin ja nyt olisi sitten tarkoitus levittää hiekan päälle multa ja apilaa ajattelin kylvää. Ruoho olis kiva, mutta kun kesällä kuitenkin olen täällä vain kesälomalla ja sitten suunnilleen joka toinen viikonloppu, niin eipä täällä ruohoa kukaan ole ajamassa. Harmi vaan, että mullan tuominen tiellä olevan painorajoituksen takia venyi näin myöhään, nyt kuin ei ole paras aika kylvää siementä.

Juhannuksen aluspäivinä veljentyttäreni ja ystäväni tytär olivat kanssani mökillä, samoin kaksi veljeäni perheineen olivat omilla mökeillään, joten tällä niemellä oli vajaan viikon verran porukkaa. Seuraavan kerran niemi täyttyy joskus heinäkuussa, kun toinen lomajakso heilläkin alkaa. Juhannusaattona iltapäivällä kävin paikallisessa nähtävyydessä Rotkolaaksossa ystäväni tyttären kanssa katsomassa jääkauden muotoilemaa rotkoa. Aattoiltana meillä on ollut tapana kokoontua minun mökille, grillailla ja jutustella. Meillä tarkoitan tässä veljieni perheitä, kahden veljeni appivanhempia sekä omia vanhempiani. Tänä kesänä  olimme veljeni mökillä; samalla vietimme hänen 50-v. päiviään sekä viime kesänä rakennetun "pikkumökin" avajaisia. Hyvinhän nuo juhlat sielläkin sujuivat vai kuinka veljeni seuraava päivä menikään???

Juhannuspäivänä ystäväni kävi hakemassa tyttärensä, he olivat matkalla omalle mökilleen. Toivottavasti ensi viikolla aurinko paistaisi ja olisi lämmintä, näin ainakin säätiedotus on loppuviikolle lupaillut. Ja tiistainahan meillä veljenyttäreni kanssa on tarkoitus vierailla heidän mökillään, toivottavasti karhuja ei tule vastaan tai siis kunhan nyt löydämme mökin .

 Tänä päivänä olenkin sitten levitellyt multaa, koira on ottanut huomattavasti rennommin tämän(kin) lepopäivän

On se tämä juhannus aika rasittava juhla, mut musta kyllä tulis hyvä työnjohtaja...