Vaikka eilen totesinkin, että piirakka on parempaa istumatyötä tekeville, niin vein työkavereille kuitenkin muutakin mutusteltavaa kahvin kanssa (ja KirsiS, ihan pulikalla...). Kahvittelun (ja parin työasian) jälkeen oli koiran rokotuksen vuoro, ei onneksi näyttävän edes huomaavan asiaa, kukkarossa sen sijaan näkyi.

Kotimatkalla Kehä III:lla Lahden väylän alapuolella oli juuri pari minuuttia aikaisemmin syttynyt auto tuleen ja siitä nousi tosi mustaa savua, Onneksi oli tyyni sää, joten savu nousi ylöspäin. Ja kieltämättä näytti vähän oudolle, kun liekit leiskuivat tien alta, kun siitä ajoi ohi. Mutta tulipa taas todistettua, kuinka uteliaita olemme; yksi rouva edessäni lähes pysäytti autonsa palopaikan päälle, mutta sitten ilmeisesti lähellä leiskuvat liekit säikäyttivät, koska hän vaihtoikin äkkiä vasemman kaistan, onneksi ketään ei tullut takaa.

Ystäväni Vaasasta on työmatkalla Helsingissä ja hän kävi luonani, joten ilta meni mukavan jutustelun ja kuulumisten vaihdon merkeissä.

Tänään olikin oikein aurinkoinen päivä, toivottavasti näitä jatkuu   ja ainakin Ilta-Sanomissa luvattiin lämmintä kevättä... pitäisköhän ottaa ensi viikolla sukset mukaan mökille, kaipa Kuopiossa vielä on hieman hiihtokelejä?