Ajoin toissapäivänä mökiltä kotiin ja vaikka radiossakin kerrottiin tiellä olevan paljon autoja, niin tosi hyvin liikenne sujui. Eikä oikeastaan missään kohtaa ollut mitään hillittömiä jonoja.Yhdellä levikkeellä tosin oli palava asuntovaunu, ikkunasta tuli savua ja kaasupulloa kannettiin turvaan, miten lie syttynyt palamaan.

Puiden lehdet näyttävät olevan jo hiirenkorvalla ja metsässä sini- ja valkovuokot kukkivat. Talapihalla on pieni pläntti lunta, mutta eiköhän se tänään sula pois. Eilen jatkoin sotaani sammalta ja voikukkia vastaan, murkut saa vielä hieman odottaa. Viime syksynä ilmasin nurmikkoa talikolla ja laitoin nurmikolle hiekkaa. Lisäksi kalkitsin sen. Nyt ilmasin sen uudelleen ja levitin sammalsyöppöä. Pihalla on pensasaitojen vieressä paljaita alueita, niille ajattelin levittää multaa ja kylvää valkoapilaa. Mustamarja-aronialle ja norjanangervolle annoin puutarhan kevät -lannoitetta (toivottavasti ei lipsahtanut liikaa ;-)). Ja tänä aamunahan piti tulla sadekuuroja, eipä ole näkynyt, joten pitänee ottaa letku käteen ja kastella pieni pihani. Norjanangervon pätkäsen aika lyhyeksi, ei kuulema kuki tänä vuonna, mutta ei haittaa. Se on nyt kahtena talvena ollut raskaan lumikuorman alla ja aika ränsistyneen näköinen, joten saa siitä ainakin siistimmän. Katkenneen tuijan kanto pitää myös sahata pois. Toisen tuija latvaa ajattelin hieman leikata, sen ei tartteis kasvaa enää yhtään korkeammaksi. Pihalla oleva kartiovalkokuusi lienee nyt täysikasvuinen, joten olisi ihan kiva, jos ne olisivat suunilleen yhtä korkeat.

Veroilmoituskin tuli. Sen perusteella näyttäisi tulevan veronpalautusta, mutta valitettavasti täydennyksen jälkeen palautus sulaa pois ja voipi olla, että kääntyykin maksun puolelle.