Tarkoituksenani on tehdä jotain takapihalleni. Pienen pihani on valloittanut voikukka ja sammal, lisäksi pihalla asustaa pieniä, pistäviä muurahaisia. Kuvittelin jälkeenpäin ajatellen hieman toivorikkaana, että huhtikuun alussa kevät olisi jo hieman pidemmällä ja lunta vähemmän, mutta tällaiselle piha vielä näyttää.

No, aikaa voi tällä välin käyttää vaikkapa siivoamiseen... Lattiat on pesty, matot käytetty ulkona ja pölyt pyyhitty, ikkunoiden pesu jäi vielä seuraavaan kertaan. Tosin kun muutaman kerran käy koiran kanssa ulkona, niin hiekkaa alkaa kummasti kertyä taas sisälle, vaikka kuinka tassuja ja mahanalusta suihkuttelisi. Kävelimme tänään osin metsäpoluja pitkin ja osin kadulla. Ihmettelin jälleen kerran, miksi ihmiset eivät voi kerätä koiriensa jätöksiä pois. Paikallislehden sivuilla joku valopää kirjoitti, ettei kerää niitä, koska kaupunki ei ole järjestänyt tarpeeksi roskalaatikoita katujen varrelle. Hei haloo...

Vauvataimista muutama näyttää kuolevan, ihan niinkuin eilen ennustelinkin. Tämän näköisiä ne nyt on

Alhaalla vasemmalla on kolme miljoonakellon tainta; kukkien pitäisi olla valkosia, sinisiä ja pinkkejä. Niiden yläpuolella on viisi amppelliahkeraliisaa, persikan väriset kukat. Edessä oikealla on neljä lumihiutaleen tainta, joista yksi taitaa jättää tämän maallisen taivaltamisen, mutta muiden kukkien pitäisi olla roosan värisiä. Sitten loput, pieneimmät taimet ovatkin zinnia-nimisiä, kukkivina punavalkoisia ja tähtimäisiä.